​​​KV​ALITETSBEVIDST SPEDITIONSFIRMa

Eksperter inden for udførselsangivelse​

​Har du behov for hjælp i forbindelse med udarbejdelsen af udførselsangivelse, e-export og aktiv forældning? Så kan du få professionel hjælp lige her på siden. Hos Toxklar er vi eksperter inden for dette område, og vi er behjælpelige for kunder på Sjælland og hele Danmark. Du behøver med andre ord ikke at holde dig tilbage med at kontakte vores firma for kompetent hjælp.

En udførselsangivelse benyttes blandt andet i forbindelse med kontrol af varer i tolden. Danmarks Statistik anvender den til at kunne registrere korrekt, hvor mange varer der eksporteres, samt hvilke varer der er tale om. Det er derfor vigtigt, at denne angivelse er korrekt lavet, og at dens oplysninger stemmer overens med dine varer.

Der skal laves en udførselsangivelse, såfremt fakturaværdien til andre lande uden for EU overstiger kr. 7.500,-. Denne angivelse skal laves i Danmark via SKATs eget eksportsystem, som kaldes E-export, eller også kan du bare lade os om at gøre arbejdet for dig. Vi står klar til at varetage opgaven for enhver virksomhed, som hellere vil fokusere på andre ting.

Få professionel hjælp til e-export lige her

Vi er et mindre AEO-certificeret speditionsfirma med speciale i alle former for toldpapirer og dertil relaterede ansøgninger hos diverse myndigheder. Vi er derfor kompetente til at betjene både større såvel som mindre im- og eksportvirksomheder og speditører i hele landet. Hvis du mangler hjælp til eksempelvis e-eksport eller aktiv forældning, så er vi den optimale samarbejdspartner at trække på.

Det er ingen hemmelighed, at det kan være en jungle at finde rundt i de gældende regler og love på disse områder. Derfor er der desværre mange virksomheder, som ikke får indberettet korrekt, hvilket kan have store konsekvenser. Dog er der professionel og kompetent hjælp at hente lige her hos Toxklar, hvor vi har mange års erfaring inden for fortoldning. Vi kan derfor varetage enhver opgave for dig.

Vi har fuldstændig styr på alle reglerne, og derfor kan vi garantere dig, at disse bliver overholdt til punkt og prikke. Hos os er du med andre ord garanteret en professionel håndtering af e-export og andre opgaver på områder. Du kan derfor trygt lade os være din næste samarbejdspartner.

Få hjælp til passiv eller aktiv forædling

Når man skal lave en udførselsangivelse, er det vigtigt, at den følger den enkelte sending, og der er således forskellige ting, du bør være særligt opmærksom på i forbindelse med udarbejdelsen af denne blanket.

Det er derfor nemmere at lade os om at gøre det for dig. På den måde kan du desuden slippe for at skulle benytte dig af SKATs E-export, som kan være svær at finde rundt i. Du kan derudover fokusere på de ting, som I i virksomheden er dygtige til ved i stedet at lade os varetage disse opgaver.

Vi kan også være behjælpelige i forbindelse med udførsel af aktiv forædling eller fortoldning til aktiv forædling. Dette er en særlig procedure, der betyder, at told, afgifter og handelspolitiske foranstaltninger bliver suspenderet, når hjælpestoffer, råvarer eller andre materialer bliver importeret fra lande uden for EU, og som bliver henført under proceduren med henblik på enten bearbejdning, forarbejdning eller reparation i toldområdet i EU.

​Desuden hjælper vi også med alle tekniske og praktiske ting, når det kommer til passiv forædling. Passiv forædling er en speciel procedure, der indebærer, at EU-varer kan eksporteres midlertidigt fra EU’s toldområde.

Dette sker med henblik på forarbejdning eller reparation uden for EU’s toldområde – hvorefter varerne kan indføres igen og derefter overgå til fri omsætning. Det er enten med fuldstændig eller delvis fritagelse for told og afgifter.

Få professionel rådgivning om aktiv forældning

Hvad enten du mangler en professionel sparringspartner vedrørende passiv eller aktiv forældning eller E-export, så kan du til hver en tid kontakte os. Vi er en professionel samarbejdspartner med mange års erfaring i branchen, og derfor har vi den rette viden til at kunne tilbyde kompetent rådgivning og vejledning til en række forskellige kunder.

Det kan eksempelvis være, du er i tvivl om, hvorvidt aktiv forældning er nødvendigt hos din virksomhed eller ej. Eller at du ikke kan finde hoved og hale i E-export. Her er vi behjælpelige med professionel vejledning, hvor vi sammen finder den mest optimale løsning til dig. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan en opgave bør løses. Vi står altid klar med kompetent hjælp til alle slags kunder.

For at sikre et godt samarbejde med hver enkelt kunde sørger vi altid for at sætte god tid af i hvert eneste samarbejde. Således har vi god mulighed for at snakke dine ønsker og forventninger igennem, hvorefter vi kan finde en favorabel løsning til din virksomhed.

Vi går meget op i at være lyttende og imødekommende over for den enkelte kunde, da dette er med til at sikre et godt samarbejde. Derudover foregår samarbejdet på dine præmisser, hvor vi er fleksible i forhold til arbejdstider og aftaler.

Vi lever af glade og tilfredse kunder og vil derfor gøre meget for, at hver enkelt kunde stilles tilfreds med vores arbejde. Dette sikres blandt andet ved at være en loyal samarbejdspartner, men også ved at vi altid holder kunden velinformeret undervejs i processen. Derudover deler vi altid gerne ud af gode råd og tips på mange forskellige områder.

Kompetent hjælp til den aftalte tid og pris

Vi har et stort fokus på at være en pålidelig samarbejdspartner, som alle vores kunder kan stole fuldt ud på. Derfor sørger vi naturligvis for at behandle dine dokumenter med omhu og professionelt, hvor de ikke havner i de forkerte hænder. Vi har smarte systemer og procedurer, som sikrer dette, og du kan derfor være helt tryg ved at overlade opgaven til os.

Derudover er alle ansatte i firmaet dygtige og passionerede omkring deres arbejde. Dette er ligeledes en garanti for, at opgaverne løses professionelt og lige, som de skal. Vi overholder alle vores aftaler med hver enkelt kunde, hvilket betyder, at vi leverer veludførte løsninger til den aftalte tid og pris.

Vi sørger desuden altid for at holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau. Derudover sammensætter vi også gerne godt tilbud, hvis der er tale om mere omfattende arbejdsopgaver. Du kan alt i alt med fordel kontakte os, hvis du er på udkig efter en professionel samarbejdspartner med speciale i e-export eller passiv/aktiv forældning.

Vi leverer udelukkende professionelle løsninger af høj kvalitet, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Vores løsninger er holdbare, så du kan få glæde af dem i mange år i fremtiden. Du kan enten vælge at lave en fast samarbejdsaftale med os, eller vi kan hjælpe dig med én enkelt opgave. Dette er helt op til dig, men vi står klar til at varetage en hvilken som helst opgave uanset dens omfang og type. Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

​Kontakt os i dag for hjælp til E-export eller andet

Har du brug for hjælp til enten udførselsangivelse, E-export eller passiv/aktiv forædling, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der eksisterer en lang række faktorer inden for dette område, som man skal være særligt opmærksom på, hvorfor det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Lad i stedet os om arbejdet, så du kan vide dig sikker på, at du handler korrekt. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere.

Kontakt os allerede i dag ved enten at skrive til os på e-mail: toxklar@toxklar.dk eller ved at ringe til os på telefon: 46 43 22 44. Vi står klar til at hjælpe dig professionelt.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med dine opgaver.​

Vil du kontaktes direkte af os?

Udfyld g​erne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TOXKLAR ApS  |  Næstvedvej 48, 4684 Holmegaard  |  Telefon: 46 43 22 44  |  E-mail: toxklar@toxklar.dk