​​Kvalitetsbevidst speditionsfirma

VI TAGER VORES KUNDER ALVORLIGT

Registrering af Intrastat tilbydes

Hos Toxklar tilbyder vi registrering af Intrastat til alle typer virksomheder i Danmark, der omsætter for mere end 5 millioner kroner årligt. Har du en virksomhed, der sælger for mere end dette, skal du nemlig indberette til Intrastat (Danmarks Statistik). Dog bliver du selv kontaktet, hvis du overstiger grænsen. 

Har du ikke helt styr på det med, hvordan du registrerer dig, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med i forbindelse med registrering af Intrastat og registrering af salgsfakturaer. 

Vi er en erfaren virksomhed, der har hjulpet mange virksomheder med at få styr på alle former for registrering i forhold til salg med og uden EU moms.

Få ro i sindet med hjælp til registrering af Intrastat

Der er mange ting, at holde styr på, når det kommer til import og eksport, i forhold til at betale og afregne EU-salg med moms og EU-salg uden moms.​

Hver måned skal det samlede salg for perioden registreres, men denne periode kan ændres til kvartalsvis. Der ligger også en opgave i at kontrollere, om et momsnummer i udlandet er gyldigt. Er det ikke det, hænger du selv på regningen. 

Synes du, at der er for mange ting at tage højde for, og vil du hellere bare bruge tiden på at udvikle din forretning, kan vi hjælpe dig. Det er det, vi gør bedst – og det er det, vi brænder for at hjælpe virksomheder med.

Lad os komme med et uforpligtende tilbud

Er du interesseret at lade os stå for registrering af Intrastat, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os, så du kan høre mere om, hvad det er, vi kan. Sammen finder vi en passende løsning, så du kan bruge tiden på noget andet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 46 43 22 44 eller skriv til toxklar@toxklar.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vil du kontaktes direkte af os?

Udfyld g​erne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TOXKLAR ApS  |  Næstvedvej 48, 4684 Holmegaard  |  Telefon: 46 43 22 44  |  E-mail: toxklar@toxklar.dk